Näpsäkkäät ovat joulutauon jälkeen aloitaneet toimintansa. Iloinen joukko on kasvanut ja kokoontunut edelleen joka viikon tiistaina iltapäivisin kello 12-16 Järvenpään seurakunnan Vanhan kirkon salissa. Toimintaa johtavat kaksi Marjattaa, Marjatta Tehi ja Marjatta Saarinen. Päivähartauksia ovat pitäneet useat eri henkilöt.

Vienon kammarille on lähetetty 30 kiloa neuleita. Osa niistä tuli lahjoituksena ystävältä, joka haluaa neuloa sukkia Viipurin lähimmäisille. Sanomalehti Keski-Uusimaan julkistamaan sukkakilpailuun lähetettiin Pirkon tekemät varvassukat, koska ne ovat iloisimmat sukat, mitä milloiinkaan on nähty.

Sukkainnostus on levinnyt myös Marttojen keskuuteen. Suomen Martat ovat luvanneet neuloa sukat jokaiselle vuoden 2009 aikana syntyvälle vauvalle. Sukkia tullaan tarvitsemaan noin 60 000 paria. Sukat jaetaan suoraan synnytyslaitoksilta.

Tuusulan seurakunta on luvannut lahjoittaa jokaiselle seurakuntaan kastetulle vauvalle kastetossut.

Paljon siunauksia kätkeytyy vauvojen sukkien silmukoihin ja kastetossuihin. Hyvää mieltä ja siunausta saavat osakseen myös neulojat. Tämä on moneen kertaan todettu ja ääneen laustuttu Näpsäkkäissä Näpeissä. Tervetuloa mukaan!