Aurinko paistaa matalalta ja tulee sisään ikkunoista valaisten sohvanalustan koirankarvat. Se valaisee myös kirkkaiksi viimeiset keltaiset koivunlehdet, jotka räpiköivät tuulessa. Valitsimme jälkimmäisen näkymän ja joimme päiväkahvit lasikuistilla katsellen syksyn maisemaa. Herkuttelimme karviaiskakkusilla ja vaniljakastikkeella. Tässä Karviaiskakkusten ohje näpsäköille leipureille :

Taikinaan tarvitaan: 150 g mantelimassaa, 100 g voita, 1 dl sokeria, 3 dl vehnäjauhoja. Nämä nypitään murumaiseksi ja lisätään 0,5 dl kylmää vettä. Annetaan olla jääkaapissa puolisen tuntia.

Kuorrutus: 25 g voita, 0,5 dl sokeria, 0,5 dl vehnäjauhoja, 1 dl kookoshiutaleita. Nämä sekoitetaan keskenään muruiseksi.

Taikina jaetaan 12 osaan ja painellaan muffinivuokiin. Lusikoi koloon karviaishilloa ja ripottele päälle kuorrutusmurut. Paista 200-asteessa uunin alaosassa n. 15. min, kunnes pinta saa kauniin värin.