1367184.jpg

Puikot lakkasivat kilkattamasta, kun kuuntelimme kirkkoherramme Vesa Koiviston puhetta Mariasta. "Voimme uskoa, kuten Maria, että Jumalalle on kaikki mahdollista, tänä päivänäkin." Hän myös rohkaisi meitä sanoen, että Jumala siunaa työt, jotka on tehty hänelle. Niin me olemme ymmärtäneetkin, että rakkaudella tehdyt neuleet ovat erityisen lämmittäviä. Niistä tulee lämpöä sydämeen ja sisimpään asti antajalle ja saajalle.

Vieraanamme oli myös Järvenpään Tuomasmessun vastuuhenkilö Yrjö Komulainen. Hän kertoi iloksemme, että seuraavassa Tuomasmessussa kerätään kolehti Näpsäkkäitten Näppien lankojen hankkimista varten. Saimme nauttia myös Yrjön lausujan taidoista.Käsityö ja kulttuuri sopivat hyvin yhteen.

1367179.jpg

Kahden pitkäaikaisen ystävän, Siskon ja Hildan yhteistyönä tekemä tilkkupeitto luovutettiin lämmittämään Vesa Koiviston hartioita. Peitossa on kauniit kullanhohtoiset värit ja keskellä elämänvihreä risti. Sisko ja Hilda ovat yhdessä neuloneet, koonneet ja sitten päättäneet luovuttaa yhteisen työnsä Näpsäkkäitten Näppien käyttöön. Olemme varmoja, että nyt tilkkupeitto on saanut hyvän kodin jonne toivomme sen välittävän siunausta. Keskusristin voimme nähdä kuvana Jeesuksen rakkaudesta, johon me seurakunnanjäsentilkut olemme kiinnittyneet. Vesa oli hämmentyneen iloinen lahjasta ja totesi, että nyt puuttuuu enää keinutuoli. Siinä pikku vinkki seurakunnan puutyökerholle!