Upea keväinen päivä oli tämä huhtikuun nensimmäinen! Aamulla oli monta kottaraista pihakoivussa ja radanvarsitien reunalla killistelivät keltaiset leskenlehdet. Eilen kerroin Emilialle aprillipäivän ideasta, että voi vaikka sanoa: " Mene katsomaan, kun pihalla on iso norsu!" Ja sitten kun toinen menee ja huomaa, ettei mitään ollutkaan, sanotaan: " Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle." Tämä siis tuli selväksi ja oli hänestä hauska leikki. Aamulla soitin hänelle ja kehotin menemään rappusille, sillä ulkona peräkärryn vieressä seisoo iso norsu. Emilia meni kurkkaamaan ovesta ja sanoi puhelimeen : " Ei täällä mitään ole!" Kun sitten sanoin :" Aprillia", sain kuulla vastaukseksi mahdottoman iloisen naurun.

Päätimme yrittää Emilian kanssa aprillata näpsäkkäitten naisporukkaa. Menimme yhdessä sisään, minä jäin eteiseen ja Emilia juoksi innoissaan salin puolelle ja huudahti itse keksimänsä uutisen:" Ulkona on pääsiäisnoita, tulkaa katsomaan, se lentää ja käkättää!" Hiukan jo muutama nousi ylös tuolista, mutta Pirjo hoksasi jekun ja huudahti: "Aprillipäivä!" Sitten kaikille nauru maittoi.

Viikon aikana oli valmistunut taas monta sukkaa ja lapasta ja ihana keväänvihreä vauvansetti. Päätimme tuoda ne esille sunnuntain Tuomasmessuun Järvenpään kirkkoon 6.4 klo 18.00. Messussa kerättävä kolehti tulee Näpsäkkäitten näppien lankahankintoihin. Lankaa kuluu, mutta myös tuloksia syntyy. Olisi hienoa, jos saisimme vanhoja lankavarastoja lahjoituksina. Ehkä kevätsiivoukset paljastavat niitä kaappien kätköistä? Siis ylimääräiset villalangat ja keskenjääneet luomukset otetaan kiitollisin mielin vastaan.