1551242.jpg

Aikamoista vilskettä oli seurakunnan kojun edessä. Tässä Kia-pappi on jakamassa Alfa-keksejä. Ne olivat kysymysmerkin muotoisia, ideana " Syö pois kysymysmerkki ja tule kuulemaan vastauksia kysymyksiisi syyskuussa alkavalle Alfa-kurssille.

1551226.jpg

Huivin neulominen sujui myös kaupunginjohtajalta. Hän valitsi valkoisen raitavärin, myös hänen vaimonsa Riitta neuloi oman punaisen raidan ja jäi kannustamaan miestään. Muutenkin miehet yllättivät taidoillaan, kukaan ei ollut hankkinut itselleen sijaisneulojaa, vaikka sekin mahdiollisuus oli annettu.

1551264.jpg

Seurakunnan talousjohtaja suhtautui asiaan rennon iloisesti ja valitsi langaksi kevään vihreän. Päivä oli oikein kesäinen ja kaikki neulojat osallistuivat leikkiin innokkaasti. Takana Samuli odottelee omaa vuoroaan.

Alla on valmis huivi, jonka pituudeksi tuli 93 cm. Kolme ensimmäistä raitaa vasemmalta alkaen oli etukäteen neulottu. Veikkauksia huivin pituudesta annettiin 250 kpl ja pisin ehdotus oli 19 metriä! Lähin arvaus oli 92,5 cm ja tämän veikkauksen antanut sai Näpsäkkäitten tekemän tilkkupeiton palkinnoksi. Moni kojulle pysähtynyt kysyi, voiko osallistua huivin neulomiseen? Vuorot oli kuitenkin tällä kerralla jaettu etukäteen. Ehkä ensi kerralla keksimme jotain yhteistä kaikille halukkaille.

1551248.jpg