Näpsäkkäitten kokoontuminen loppui kevätkaudella toukokuun viimeisenä tiistaina. Juhlimme kevään viimeistä kertaa täytekakkua syöden ja kuuntelimme Sirkun esittämiä runoja. Meitä oli mukana 22 naista ja saimme kuulla myös Vienon lähettämät terveiset. Vieno lähetti jokaiselle lahjaksi Viipurin torilta hankkimansa pellavasukat ja niiden mukana tuli vielä suklaakonvehtirasia ja seuraavanlainen tervehdyskortti . 

"Rakkaat lähimmäisen ystävät Järvenpäässä! Kiitos kaikista, kaikista kutomisista mitä meille on tullut. On ollut iloa, kun on saanut viedä suomalaisten naisten upeita käsitöitä niitä tarvitseville. Teille kaikille lämpimät kiitokset! Kesän valoa, lämpöä ja Jumalan siunausta ja varjelusta. Tulkaa joskus Vienon Kammarin vieraiksi. Kiitollisena, terveisin Kammarin Vieno"

Aloimme heti suunnitella syksyksi linja- automatkaa Kuusankoskelle Vienon Kammarille. Sitä ennen kuitenkin lähti vielä paketti valmistuneita neuleita heille. Vaikka nyt on lämmintä, Kammarilla pakataan kuitenkin tavaroita kesän aikana valmiiksi syksyä varten. Tällä kertaa lähetimme : Sukkia 41 paria, lapasia 15 paria, 10 kolmiohuivia, 2 tilkkupeittoa, 1 vauvan virkattu peitto, 1vauvan nuttu ja töppöset, sekä kassillinen lahjoitettuja pikkulasten vaatteita.

Tulevana lauantaina on Järvenpään kävelykadulla sinisten lintujen luona neulomistapahtuma, johon haastetaan kaikkia kilisyttelemään puikkoja. Tapahtuma on nimeltään Järvenpään Julkineulontapäivä ( tällä nimellä löytyy tietoa netistä lisää) ja aika klo 12-14. Sinne siis kaikki näpsäkkäät neulojat tai virkkaajat tapaamaan harrastajatovereita!