Vihdoinkin sain valmiiksi raportin kevään kokoontumiskerroista. Sellainen tarvitaan seurakunnan tilastoihin ja opintokerhotietoihin. Hämmästyin ja iloitsin suuresti huomatessani kuinka suuri joukko onkaan meitä Näpsäkkäitä näppejä! Toiminnan piirissä on ollut yli neljäkymmentä naista ja  kaksi miestäkin on ollut silloin tällöin meille lankoja kerimässä. Sitten vielä on  tietenkin valopilkkumme Emilia, jota ei lasketa tilastoihin koska iästä puuttuu 10 vuotta, 15 vuotiaat vasta kelpaavat jäseniksi. Tilastonlaatijat ovat kyllä ihan tietämättömiä näitä ehtoja keksiessään. Viisivuotiaasta on hyvin paljon iloa ja seuraa ja virikettä meille hyvin täysi-ikäisille jäsenille. Me olemme olleet myös hyvin ahkeria osallistumaan tiistai-iltapäivän yhteiseen kokoontumiseen. Suurin osa oli ollut poissa vain muutaman kerran koko kevään aikana ja yksi oli ollut läsnä jokaisella kerralla. Häntä odottaakin yllätyspalkinto, kun aloitamme syyskuun ensimmäisenä tiistaina käsityöhommat.

Kesällä olen tavannut muutamia Näpsäkkäitten jäseniä ja kaikki odottavat innolla toiminnan alkamista. Olemme kesällä saaneet lahjoituksena laatikollisen ihania lankoja, osa niistä on valtavan hienoja ja erikoisia. Ehkä joku näpsäkkä keksii niille arvoisensa käytön. Keväällä tuli joukkoomme Eeva, joka taitavasti osasi hyödyntää vanhat mohairlangat, joille olimme ennustaneet tuhoa ja hävitystä ja pitäneet niitä ihan hyödyttöminä. Eeva loihti niistä ihania kolmiohuiveja, lämpimiä ja värikkäitä kaunistuksia.

Lahjoitukset olisivat ihan mukava lisä lankoihimme, sillä olen hiukan katsellut lankojen hintoja ja 7-veljestä kerä alkaa jo maksaa lähelle 4 euroa. Toivotaan siis, että sateiset ilmat innostavat siivoamaan kaappeja ja luopumaan ylimääräisistä langoista.

Vienon kammarin Vieno on saanut kesällä uuden idean ja toivoo patalappuja. Kaikenlaiset laput, ommellut, virkatut, neulotut käyvät, sillä ne tulevat arpajaisten palkinnoiksi. Valmiin lapun voi kätevimmin lähettää kirjeenä Vienon kammariin. Alempana on postitusosoite ja myöskin palappublogin osoite, jossa voi kohdata toisia innostuneita. http://patalappu.blogspot.com/   ja Vienon kammari, Kiltatie 3, 45740 Kuusankoski